Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Blog

Így válaszd ki a tökéletes pólóját

NETBolt
2024.02.24 06:08
Így válaszd ki a tökéletes pólóját

Így válaszd ki a tökéletes pólóját

A gyermekdivat vibráló világában kevés olyan alapvető és sokoldalúan felhasználható darab van, mint a (rövid vagy hosszú ujjú) póló. A választék egyszerre lehet lenyűgöző és nyomasztó, aminek számtalan oka van. Összegyűjtöttük hogyan válaszd ki a gyerek rövid- és hosszú ujjú pólóját úgy, hogy mindketten elégedettek legyetek: ő is és te is. Íme a nagy pólóválasztó!

„Hogyan válaszd ki”…


Már a fent olvasott alcím is „rossz” mert fontos, hogy ne te akard kiválasztani az új pólóját. Te  teljesen már preferenciákat figyelembe véve szeretnél dönteni, mint ő. A sok kifogással, vétóval, a sok nemmel egyszerűen leuralod, így a gyerek a lehető legkevésbé rosszat választja, nem azt, amire vágyott.


Íme, mit tégy ehelyett és hogyan vedd meg neki a vágyott pólót.

 

Ez csak egy póló… miért ennyire fontos?


Gondolod te, de valójában a póló sokkal több, mint egyszerű póló. Mielőtt belemerülnénk a konkrétumokba, fontos megérteni, hogy a póló gyakran az öltözék központi eleme, a legtöbbet hordott darab, ezzel mutatja meg magát. (Ne értsd félre, de olyan, mint a bugyid. Nyugodtan viselhetnéd a legkényelmesebb mama bugyikat minden alkalomra és minden helyzetre: de nem teszed, igaz?)

 

Számít az anyag, de nem annyira, mint szeretnéd…

 

Végre valami, amiben egyetértetek, gondolod, de valójában nem azért számít az anyag, hogy  könnyű legyen mosni, vagy strapabíró legyen mert ez a gyerek szempontjából nem fontos. Az anyag számukra a kényelmet, a tartósságot és a „gyakori hordhatóságot” jelenti.

 

Az Adidas cipő esete: azaz a menőség

 

Lehet, hogy már megírtam (máshol), hogy anyukámnak volt egy vászon bőr (vagy milyen), zöld Adidas cipője, egy 37-es, tipikus női méret. Szinte minden nap felpróbáltam mikor növök már  bele annyira, hogy menőzve elmehessek benne a suliba, ahova aztán akkor viseltem (kivívva a  többiek csodálatát) amikor anya nem. Idővel kiderült a turpisság és először szobafogságot kaptam, majd életem első Adidas cipőjét. Ezzel a mennyországot, a menőséget és az odafigyelést, egy új státuszt.

 

Menőség

 

A gyerekek kötődnek azokhoz a mese vagy játékfigurákhoz, amelyekkel megismerkednek a tévében, a játékokban, a streeming sorozatokban: és arra vágynak. Régen nem volt más választásod, mint elmenni a helyi kínaiba, ahol biztos volt olyan, amit néhány mosás után pótolnod kellett.

Ma már (például nálunk a Netbolt.eu-n) olcsóbb egy eredeti Disney póló, egy Fortnite-os, egy Minecraft-os, Micke egeres, vagy akár Mancs őrjáratos, mint gondolnád (Néha szuper  csomagokat is összeállítunk és vannak leárazásaink is). Ezek a pólók licencpólók, ami azt jelenti, hogy eredetiek, strapabírók és 100% hogy Mickey egér van rajta (vagy a Jégvarázs, Sonic, esetleg Clifford) nem valami hasonló lény.
Ismerd meg a pólóinkat, hagyd, hogy egyszerre legyen menő és büszke rád.

 

5 elengedhetetlen lányos kiegészítő az iskolába…

 

Az iskolás lányok –már gyakran 8-10 éves koruktól - nagyon tudatosan ügyelnek arra, hogy mit
viselnek, milyen kiegészítőket hordanak, mit mutatnak meg magukból és milyen menő cuccokat, színeket, mintákat választanak. A legjobb iskolakezdési kiegészítők tinilányoknak egytől egyig olyan dolgok, amelyek kifejezik, hogy kik ők és hova tartoznak. De melyek ezek és meddig kell neked elmenned? Íme egy kis segítség!

 

Melyek a legjobb iskolai kiegészítők?

 

Ez a kérdés sok szülőben felmerülhet, hiszen az iskolás lányoknak megfelelően és stílusosan kell öltözködniük. A tinédzserek pedig manapság jobban odafigyelnek a saját stílusukra és arra, hogy  mit viselnek, mint mi régen, ezért érdemes velük együtt kiválasztani azt, ami jól áll nekik, ami illik hozzájuk. Az alábbiakban felsorolunk néhányat a legnépszerűbb kiegészítők közül, amely  egyszerűen minden kislánynak kell.

 

Az órák

 

Alsóban talán még nincs nehéz dolgod, hiszen a fiúk és a lányok is inkább a mesehősös, funkciós
órákat keresik. Ezek egyszerű gyerekórák, de szuper kiegészítői lehetnek a ruhájuknak, az iskolatáskájuknak vagy éppen megmutathatják az egyéniségük egy kis részét azzal, melyiket választották.

Később az órák a tinilányok legfontosabb kiegészítői közé tartoznak majd. A tinédzserek olyan órát szeretnének, amely több mint egy óra. Az iskolába járó lányok különös tekintettel vannak a  éretre, a stílusra, a funkciókra, a márkára stb. Az órák szuper stílusos megjelenést kölcsönöznek  számukra akár kicsik, akár nagyok.

 

Színes kiegészítők

 

Az angolszász országokban a színes kiegésztőknek külön szakszava van: a colourful shade és minden ide tartozik, ami szuper, eltérő vagy izgalmas színű. A hajpánt: colorful shade. Egy menő színes csat: colorful shade. Egy – anya segítségével felvitt nagyon halvány smink - colorful  shade. A colorful shade olyan kiegészítők, amelyek színessé varázsolják, hozzáadnak. Most érkezik  hozzánk divatba, szóval most érdemes az elsők között lépni.

 

Ékszerszettek 

 

Ma már viselhetőek az iskolában. Ami talán fontos, az, hogy ezek szettek ne legyenek drágák és ne  legyen nagy gond, ha elveszik. A különböző gyűrűk olcsó és egyszerű módjai annak, hogy  feldobd a back-to-school stílust, olyan aranyos stílusokkal és olyan alacsony árcédulákkal, amelyek nem zavarnak bankkölcsönért. A gyűrűk nálunk is számos színben és mintában kaphatók, az élénk virágosoktól az egyszerűig.

 

Hajpánt és fejpánt

 

A különböző hajpántok, fejpántok segítségével drámaian meg tudják változtatni a kinézetüket. És lehet, hogy egyszer egyszer erre szükség is van rá? Mi a Netbolt.eu-nál összegyűjtöttük a  legcukibb, szuperszínes, könnyű anyagból készült hajpántjainkat, fejpántjainkat azért, hogy  tökéletes kiegészítője legyen a szettjének. A hajpántunk biztosan nem fogja szorítani, az anyaga  kellemes. A használata igazán nagylányos kinézetet nyújt majd számára, egy kevés  magabiztosságot, és megnöveli a cukiságfaktort is.

 

A napszemüveg

 

Tedd fel magadnak a kérdést: lehet e vagányabb a lányod egy szuper menő cuccban, egy  fejpánttal és egy cuki napszemüveggel az iskolában? Ugye, hogy nem. Ahogy téged, úgy őt is  öltözteti a napszemüveg amelyik így a legjobb suli kiegészítő közé még éppen befért.
Persze, ha már tudod mit szeretnél nézz szét és válaszd a számára tökéleteset.