Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
810 Ft - 5 930 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Hűtő táska, uzsonnástáska

Az volt a tervünk, hogy olyan trendi, kedves ugyanakkor hasznos uzsonnás táskákkal lepünk meg amelyikben mindig minden étel friss és ízletes marad, emellett a táska is menő esetleg hűt is. A hűtő-uzsonnatáskánk mérete kompakt, bármelyik iskolatáskában elférnek, vagy akár külön is tudja vinni (Éppen azért Verdás, vagy Minnie-s, hogy önmagukban is imádnivalóak legyenek)


49termék 130
49termék 130

Miért pont uzsonnatáska a neve?

Valószínűleg még soha nem gondolkoztál el azon, hogy amikor a gyereknek „uzsit” csomagolsz akkor az inkább tízórai, vagy afféle snack: kizárt, hogy az uzsonnatáskába rejtett finomságok valóban uzsonnaidőben – azaz 15 óra körül – kerülnek elő: szinte biztos, hogy egész nap csemegézik. Mi sem tudjuk, hogy miért éppen uzsonnatáskának hívják. Azt tudjuk, hogy mit érdemes belerakni: egy kis gyümölcsöt, egy kevés rágcsálnivalót – külföldön menők a zöldségek – és esetleg egy kisebb csokit kell, hogy rejtsenek.

Mindegy is, hogy mit raksz bele, elhoztuk nektek a legtrendibb, a legizgalmasabb olyan uzsonnatáskákat, amelyeket örömmel visz majd magával.

 

Ezt érdemes tudnod az uzsonnás dobozról

Az uzsonnás doboz kartonból van, csatos, általában 20*14 centis, ezért éppen elfér benne minden, amit szeretnél, de nem különösebben nehéz. Amikor megterveztük odafigyeltünk arra, hogy ne tartalmazzon BPA-t és belül semmiféle olyan színezéket sem, mely káros. Készítettünk rá egy szuper fogantyút azért, hogy jobban a pici kezére álljon. Az egészet ergonomikusra készítettük, könnyű használatra, de strapabíróra. A benne tárolt ételt órákig frissen tartja.

A kiválasztása egyszerű: mivel az összes uzsonnás doboz ugyanaz a kompakt megoldás ezért csak azt kell eldöntened, hogy melyik lehet a kisfiad vagy a kislányod kedvence.

 

A thermo uzsonnás táska

Az uzsonnás táskával ellentétben a szigetelt / thermo uzsonnás táskák sokkal tovább tartják melegen vagy hidegen az ételt, és megakadályozzák, hogy az megromoljon. A szigetelt uzsonnás táskák a beágyazott szigetelésnek köszönhetően még a klasszikus uzsonnás dobozoknál is jobban megőrzik a hűvöset és a frissességet ez pedig hatalmas előnyük. A legtöbb szigetelt uzsonnás táska többrétegű szigeteléssel rendelkezik. Általában van egy külső rétegük, egy bélésük és egy középső rétegük, amely a szigetelést biztosítja. A legfontosabb a középső réteg, mivel e nélkül nem lenne több, mint egy átlagos doboz. Emellett megerősítettük a vállpántját azért, hogy a lehető legkönnyebb legyen „cipelni”.

A thermo uzsonnás táskák elengedhetetlenek azok számára, akik otthonról viszik az ebédet az iskolába (különösen hasznos ez, ha az iskola nem tudja kiszolgálni a gyerek étel intoleranciáját és rákényszerül, hogy otthonról vigye) és mindazok számára, akiknek fontos a frissesség. (Egy thermotáska – attól függően, hogy milyen meleg és mennyi ételt raksz bele hűtve vagy fűtve tárolni – akár órákon keresztül melegen/hidegen így frissen tartják az ételt.

A NETBolt kínálatában található thermotáskáinkat vidámra, izgalmasra készítettük, a kisfiadnak is (pl. Disney Verdák thermotáskát) és a kislányodnak is (Disney Minnie) megtalálod a leendő kedvencét!

Ismerd meg az uzsonnás és a thermotáskáinkat!