Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 860 Ft - 10 620 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Hátizsák

A jól kiválasztott hátizsák egyszerre praktikus és sokoldalú ízléses és vidám, menő olyan táska amelyiket gyakran fog hordani. A gyerek hátizsákok különlegessége, hogy játszanak a színekkel a formákkal és akár a már ismert mesefigurájával is kapható, sőt, ma már van 3D mintával nyomott hátizsák is. Egy Disney hátizsák, egy Minnie hátizsák vagy egy 3D-s hátizsák olyan, mint a kedvenc farmere: szinte elhagyhatatlan.


147termék 130
147termék 130

A nagy hátizsák választó

Inkább azzal kezdjük, hogy mi az, amire a mi hátizsákjaink esetében nem kell figyelned. Az ergonómiára hiszen egyértelmű, hogy vigyázunk rá, óvjuk ezért mindegyik hátizsákunk ergonomikus, szinte védi őt, mentesíti a hátát a súlyoktól. Azt szerettük volna, hogy szuper kényelmes legyen ezért a vállpántja nem vág, könnyű anyaga van és természetesen állítható azért, hogy ne lógjon róla. Terhelheted de érdemes csak annyi súlyt belerakni amennyit a gyereket könnyen elbír és cipelni tud. Minden hátizsákunkat pillekönnyűre tervezzük éppen azért mert tudjuk, hogy a belepakolt súlytól nehézzé válik.
A méretére kell odafigyelni mert széles a kínálat: a kompakt 28 centiméteres hátizsáktól a 30-as hátizsákon át a 36-os (ez már nagyobbakra tervezett méret) mindent megtalálsz. Azt kell még eldöntened, melyik tetszik neki legjobban, hiszen választhat a Disney Jégvarázs hátizsák a Disney Minnie táska vagy akár a kifejezetten fiús menő Minecraft hátizsák közül.

 

Különleges gyerek hátizsákok

Van néhány extrém izgalmas darabunk is a kínálatunkban. A plüss hátizsákok különlegessége, hogy pihe puha plüssel is feldobtuk őket (A Mancs őrjáratos plüss hátizsákunk füle például imádnivalóan pihe puha), és találsz igazán csajos, szemkápráztató feltűnő csillámos vagy fényes-csillámos variációkat is.

 

Így pakolj a hátizsákba

Fontos, hogyan pakolsz bele. A háthoz közelebb rakd a nagyobb és nehezebb tárgyakat, kifelé haladva a kisebbeket és azokat, amelyek mozoghatnak. Mindig minden hevedert jól húzz meg a táskának szinte a hátra kell simulnia. A legfontosabb tárgyakat (laptopot, telót,) mindig olyan helyre kell tenni amelyik a legvízállóbb és amelyet nagyon könnyen elér, azokat gyakran használja majd. Soha ne pakold túl a hátizsákját: ne feledd, mindig van valami, amit ki lehet belőle venni azért, hogy könnyebb legyen!
Ismerd meg a hátizsák kínálatunkat és válaszd azt amelyiknek a legjobban örülne amelyik a legjobban áll neki.