Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
570 Ft - 3 460 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Bevásárlótáska

Ha tehetnénk átneveznénk a bevásárlótáskát valami másra, mert tulajdonképpen nem az. El kellene felejteni azt a gondolatot, hogy a bevásárlótáskával a boomerek és az old schoolok mennek a piacra hagymáért és kilóg belőlük egy fél petrezselyem is és fel kell ismerni, hogy a bevásárlótáska ma már az ökotudatos gondolkodás egyik szuper eszköze, látványos és szép emellett uniszex és trendi.


13termék 113
13termék 113

Mire való a bevásárlótáska és hogyan válaszd ki?

Tény, hogy bevásárolni, de egy Disney Szófia shopping bag, vagy Disney Jégvarázs táska már éppúgy divat és egy remek táska (strandra, bevásárolni, táska helyett) mint egy Star Wars-os. Nyugodtan elmehetsz vele a boltba (ezek a táskák már 100% poliészterből készülnek ezért strapabírók, ellenállók emellett nagyobb súlyhoz is ideálisak) vagy akár shoppingolni: egy ilyen táskába nem ciki belerakni az éppen megvásárolt cipőt vagy trendi ruhát sem.

Rendkívül egyszerű kiválasztani is, semmi mást nem kell eldöntened mint azt, hogy melyik tetszik, melyik illik jobban hozzád és a gyerekhez. Igen, hozzád is mert ezek a trendi és modern bevásárlótáskák nem csak a kislányod vagy a kisfiad kedvencei lesznek: miért ne lehetnél fiatalos ki mondta, hogy te nem vásárolhatsz egy Jaguáros vagy egy Disney-s bevásárlótáskával?

A bevásárlótáskád fülével foglalkoztunk a legtöbbet, de megtaláltuk a megoldást és pont olyan vastag, ami nem szakad el, kényelmes tartani vele a táskát (nem vág bele a kezedbe) miközben színben és dizájnban is remekül illik a bevásárló táskádhoz.

 

Miért használj bevásárlótáskát?

Az általunk forgalmazott bevásárlótáskák használatával te (és a gyereked is) véditek a környezetedet is, hiszen nem használsz zacskókat nem mész minden vásárlásból haza 10 új szatyorral, amiket aztán kidobsz. Az is a bevásárlótáska mellett szól, hogy jelentős összeget takarítasz meg vele, ráadásul bármelyiket is választod extra menő.

Nézz szét a vidám bevásárló táskáink között és engedd, hogy kiválasszon az egyik magának.