Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
2 540 Ft - 4 710 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Övtáska

Ami a lányoknak a divatos, csajos oldaltáska, az a srácoknak az övtáska, amely – bár soha nem ment ki teljesen divatból – ismét visszatért, csak most szebb, trendibb, izgalmasabb, mint valaha. És ez így is van jól, hiszen egy pasis övtáska kompakt méretű, divatos és tényleg nagyon pasissá teszi őt.


4termék 14
4termék 14

Kisfiús övtáska: a pasis megoldás

A 90-es évek visszatértek - legalábbis ami a divatot illeti. A tréningnadrágoktól a feliratos pólókig, a tapadós nadrágtól az őrült színekig, a trendek - amelyeknek a kétezres években búcsút intettünk -   újra megjelennek a kifutókon a kirakatokban és a hétköznapokban, mindenütt. Akárhogy is az övtáska visszatért és most éppen úgy, mint annak idején te, a kissárcok vannak oda érte. Szerencsére ennek a funkcionális, ám ellentmondásos kiegészítőnek a mostani verziója nem sok közös vonást mutat a 90-es években turisták hada által mutogatott fényes műanyag valamikkel. Divatosak, trendik, kényelmesek és hasznosak.

 

Így válaszd ki az övtáskát

Sokan nem is sejtik, de az övtáska választáskor bizony számít a méret, hiszen behatárolja azt, kire jó és azt is, hogy majd mit tehet bele. Fontos a szíj állíthatósága - kellemetlen lehet amikor éppen a legnemesebb részen csúszik meg/le – ahogy az is, ha túl nagy vagy túl szoros. Az övtáska anyaga 100% poliészter, úgyhogy könnyen tisztán tartható. A legnagyobb kérdés (és döntő szempont szokott lenni) az, hogy éppen melyik tetszik a fiadnak: a Minecraft övtáska a Pókemberes övtáska most rendkívül menő, de bármelyiket is választja: tudod a lényeg az, hogy neki tetszen!

Az övtáskák általában 16-9 vagy 15-10 méretűek. Mivel a gyereked még kicsi a 20-22 centiméteres övhossz éppen kényelmes lesz számára. Azt érdemes eldöntened, hogy inkább az apróbb, részletes övtáska a számodra szebb vagy az akár nagyobb, feltűnőbb mintás

 

Mire való az övtáska

Valljuk be, lehet nélküle élni, nem ez a legfontosabb kiegészítő hiszen a fiúk inkább a praktikusságra törekszenek. A srácok nem hordanak majd benne izé-ket, meg valamiket, nem valószínű, hogy abba viszik magukkal a szájfényt, vagy egy kevés extra alapozót: de a kulcsok, a mobilok a kincsek és akár az iratok rejtekhelye is lehet. (Illetve minden másé, ami nem fér bele a zsebükbe).

Ismerd meg a divatba visszatérő övtáska választékunkat és vedd meg neki azt amelyikre a legjobban vágyik, amiben a legpasisabb, amit imádni fog!