Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 190 Ft - 3 830 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Díszpárna

A gyerek díszpárna egyszerre egy lenyűgöző kiegészítője a gyerekszobának és a kényelem maga, hiszen tévénézéskor, tabizáskor, kütyüzéskor és olvasáskor biztosan szükség lesz rá. Persze egy Disney díszpárna, egy Pokemonos díszpárna vagy egy Pókemberes fiús díszpárna meghitté is varázsolhatja a szobáját és üzenheti is vele, hogy ez az a hely amelyik az övé.

Hogyan kell kiválasztani a díszpárnát?

Egy kisfiúnak és egy kislánynak (de felnőttnek is találsz a kínálatunkban) más és más díszpárnára van szükségünk. Igyekeztünk segíteni a döntésedet, így arra nem kell figyelned, hogy a díszpárna puha legyen, hogy kellemes anyagból készüljön, hogy jó legyen ránézni, megfogni vagy akár hozzábújni. A méretüket is évtizedek alatt tapasztatluk ki: a fiús díszpárnánk és a lányos díszpárnánk is egységesen 40*40 centiméterek. Neked nincs más feladatod, mint kiválasztani (vagy engedni, hogy kiválassza) azt a díszpárnát amelyik a legjobban tetszik neki.

A 40*40 centis díszpárna titka és az etikett

Kettő titka is van annak, hogy hogy a Mancs őrjáratos, vagy a Jégvarázsos díszpárnáink miért éppen 40*40 centiméteresek. Az egyik a párnaetikett, ami régebben azt mondta ki, hogy egy egy szobában, ágyon, kanapén illik páros számú párnának lennie. És a 40*40 centis párnák könnyen elfértek így. A másik sokkal praktikusabb. Ha megnézed minden ágy, kanapé hossza és a szélességük is 40 szorzói. A matrac 160 hosszú vagy 200. A gyerek ülőgarnitúrák is, így nem jön ki 3,5 vagy 2,5 darab párnára a hosszuk, ha szeretnéd bátran kombinálhatod, vagy vehetsz belőle, éppen annyit amennyi illik az ágyhoz.

Díszpárnák lányoknak

Káprázatosan élénk színek, figyelemfelkeltő megoldások, a kedvenc mesehős (Disney, Pokemon, Minecraft) jellemzik a lányos díszpárnákat, melyek kicsit „harsányabbak” csajosabbak, mint a fiúké, és a rá nyomtatott mesehősökkel tud azonosulni a kislányod. Válaszd bármelyik „csajos” díszpárnánkat, biztos lehetsz abban, hogy feldobod vele a szobáját és imádja majd.

Díszpárnák fiúknak

A fiúk kicsit mindig mások, a hőseik is azok, a játékok is, ezért azokat a díszpárnákat szeretik, ami ezt visszaadja.  Számukra inkább a minta a lényeg, a színek kevésbé, ezért nekik a Mincecrafotos, Bosszúállós vagy a bevállalósabbaknak, nagyobbaknak a motoros, sörös párnát javasoljuk.Mindkét oldalon nyomott díszpárna

Szerintünk ez egyik legjobb ötlet olyan díszpárnát választani amelyik mindkét oldalon nyomott, így akár mindkettő oldalát használhatja a gyereked, ami variációs lehetőségeket rejt.

Merülj el a díszpárnáink káprázatos kínálatában és szerezd meg azt amelyik számára a legszebb ajándék lehet.


220termék 130
220termék 130