Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 040 Ft - 3 880 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Töltetlen

Tudjuk, hogy sokan a töltött tolltartókat kedvelik hiszen azok iskolakészek és nem kell utánajárni annak, hogyan tudod berendezni, de vannak, akik éppen azért választják a „töltetlent” mert a saját ízlésük szerint rendeznék be: szeretik ők kiválasztani a ceruzákat, a radírt, vagy más a koncepciójuk. Akárhogyan is, a kínálatunkban megtalálsz mindenféle menő töltetlen tolltartót: Pókemberes tolltartót, a kedvenc kutyis Mancs Őrjáratosat, Barbie tolltartót, Disney Verdásat és még rengeteg félét.


54termék 130
54termék 130

Ezért jó választás a töltetlen tolltartó

Számtalan ok miatt választhatod az iskolás gyerekednek a töltetlen tolltartót a töltött helyett. Egyrészt azért, mert sokkal olcsóbban juthatsz hozzá cuki kutyás, cicás, Jégvarázsos vagy a Minnie egeres tolltartóhoz. Sőt, ha akarod akár kettőt is vásárolhatsz belőle rögtön. Másrészt azért, mert te választhatod ki, hogy milyen szuper ceruzákkal, filcekkel, tollal, radírokkal töltöd fel. (Mi általában javasoljuk, hogy a jó minőségű színes ceruzákat válaszd, mert azokkal nem lesz gond).

A töltetlen tolltartó belsejében egyébként (attól függően hány emeletes) két vagy három kihajtható fül található, ezeken lehet a sok-sok ceruzát, filctollat, radírt a gumis fülecskék segítségével elrendezni úgy, hogy egyszerre megtartják és megvédik a ceruzákat: ne legyenek illúzióink, nem bánnak majd a cuccaikkal kesztyűs kézzel a gyerekek. Természetes tehát, hogy a töltetlen tolltartóban minden szükséges eszköznek (ceruza, radír, hegyező, vonalzó) megvan a megfelelő helye.

 

Amire érdemes felkészülni

A tolltartók és a ceruzák is standard méretűek, ami azt eredményezi, hogy tulajdonképpen bármilyen ceruzát és filctollat vásárolhatsz, pont elfér majd benne. Arra viszont fel kell készülnöd, hogy rengeteg színes ceruza, toll és különböző fekete cerkák között kell megtalálnod az ideálisat: ha töltött tolltartót vásárolsz akkor ez a gond már nem nyomaszt téged.

Ismerd meg a töltetlen tolltartóinkat és válaszd ki a kisfiadhoz vagy kislányodhoz legjobban illőt, azt amelyikkel büszkén megy majd iskolába.