Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 850 Ft - 6 650 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Töltött

A töltött tolltartók (bárcsak lenne más nevük: például berendezett) előnye, hogy komplett iskolakész megoldást kapsz, hiszen a tolltartóban megtalálod az összes hasznos iskolai íróeszközt: a különböző színes és fekete ceruzákat, a vonalzót (amelyikbe belefér) a radírokat (akár illatosat is). Ráadásul mindennek meglesz a saját helye. Ez az igazán wow élmény, hiszen amikor a gyerek kinyitja csodaszép és máris használható.
Ismerd meg őket!


36termék 130
36termék 130

Kétemeletes (emeletes) töltött tolltartó

A kétemeletes tolltartókat leginkább kicsiknek, alsósoknak ajánljuk. Nekik még nem kell olyan sokféle rajzeszköz (például nem biztos, hogy körzőt és vonalzókat kell magukkal vinniük). Az egyemeletes és kétemeletes tolltartók vagányok, igazodnak hozzájuk, az életkorukhoz: a menő Disney Minnie, Mickey, Verdák és Disney Jégvarázs mellett a Hot Wheels tolltartókat is választhatjátok. A kétemeletes töltött tolltartókban is szinte minden elfér: alapfelszereltségük a 10 darab színes ceruza (természetesen jó minőségű, könnyen hegyezhető), a 10 színes filctoll, grafitceruzák (többfélét, többféle feladathoz) a radír, a vonalzó, hegyező (ha mégis gond akadna az éppen fontos ceruzával) és még az órarend is elfér benne, így elég kinyitnod ahhoz, hogy tudd milyen órák lesznek ma. (A kétemeletes tolltartókat hívják emeletesnek is, hiszen valójában inkább 2 oldalasok)

 

A három emeletes töltött tolltartó

A háromemeletes töltött tolltartók szinte Kánaán a gyerekeknek. A nagyobbaknak való, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne cuki Jégvarázsos, flitteres Minnis, akár Pókemberes vagy Bosszúállós töltött tolltartó. A nagyobb gyerekek gyakran még csak nagyobbnak látszanak, valójában imádják a mesehősös, mesefigurás, szuper tolltartókat. Neked is tetszeni fog, hiszen minden fontosat (akár még egy kicsit többet is) beleraktunk. A háromemeletes tolltartóinkban általában 18 színes ceruzát találsz (ezekkel már mindent meg lehet rajzolni, ki lehet színezni velük a világot) és ugyanennyi színes filctollat is. Ők már írnak tollal is, így beleraktunk egy ergonomikus, pont a pici gyerekkezekhez készült tollat. A háromemeletes tolltartóba elrejtettünk egy jegyzettömböt is, akár egy titkos füzetet neki.

Ismerd meg a töltött tolltartóinkat és szerezd be kényelmesen az iskolai kezdőcsomagot egyben.