Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 680 Ft - 10 540 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Polár

Olyan polár takarókat szerettünk volna készíteni, amelyek sokkal többek annál, minthogy „takarjuk le valamivel az ágyat”, „takarózz be mert hűvös van”. Olyat amelyiket nem kell elrakni mert önmagában szép. Olyat, amivel kifejezheti az egyéniségét. Olyat amelyik nem csak egy hasznos holmi, hanem hozzá is ad valamit a szobájához, a kedvéhez, a személyiségéhez.
Ismerd meg a polár takaróinkat.


167termék 130
167termék 130

Polár takarók

A babák, a gyerekek számára elengedhetetlenül fontos a tökéletes és minőségi alvás, ehhez pedig egy jó minőségű, olyan takaróra van szükség amelyik könnyű, légáteresztő, puha, és éppen elfér alatta (hiszen gyakran húzza majd a fejére, hogy kicsit elbújjon a világ elől).

Persze, emellett fontos a divat is: egy Mancs Őrjáratos vagy egy Harry Potteres polár takaró, esetleg egy kedves Bing nyuszis takaró nem csak divatos, hanem akár a szoba egyik fókuszpontja is lehet, elöl hagyható, dekorációs szerepük is van (sőt, az állandóságukkal nyugalmat varázsolhatnak a szobába).

 

Polár takarók mérete

A polár takaró választásakor a méret az egyik legfontosabb, hiszen (általában) sztenderd méretek. A mi javaslatunk (trükkünk) az, hogy mindig egy picit nagyobb takarót válassz, mint amekkora az ágy, a matrac: 90*120 -as matracra már inkább a 100*140-es takarót válaszd. Arra is érdemes figyelni, hogy kinek választod: amíg a Minecraft takaró inkább fiús (persze lehet lányos is) addig a kedves Bing nyuszis takarónk lányos, a gamer takaróink pedig igazán pasisak.

Bár méretben és színben (vagy mintában) választanod kell, a takaró anyagában nem: mindegyik pihepuha, kellemes tapintású meleg, de mégis légáteresztő és strapabíró, tehát sokáig fogod tudni használni.

Ismerd meg a lenyűgöző polár takaróinkat és szerezd meg azt amelyiknek a legjobban örülne.