Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 4 190 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Rövid ujjú, ujjatlan

A rövid ujjú pólóink csupa leg! Összegyűjtöttük egy helyre a legmenőbb, a legcukibb a legédesebb a legcsajosabb és a legpasasibb pólókat azért, hogy te egy helyről, gyorsan, kompromisszumok nélkül és könnyedén kiválaszd a gyereked Super Mario-pólóját, Bing nyuszis pólját vagy ha nagyobb a Fortnite-ost esetleg a kedvenc Mancs őrjáratos pólóját. Ismerd meg a fantasztikus (és mindig divatos, naprakész) rövid ujjú póló választékunkat és szerezd meg azt amelyik a legjobban áll majd neki!


259termék 130
259termék 130

Így válaszd ki a gyerek pólót!

Sokáig gondolkodtunk, hogy miért olyan elképesztően bonyolult és nehéz kiválasztani a tökéletes gyerek pólót és már tudjuk. Azért, mert teljesen más szempontok fontosak neked, mint neki.

Te azt szeretnéd, hogy a rövid ujjú pólónak legyen kényelmes az anyaga, legyen megfelelő az ára, álljon rajta jól, lehetőleg legyen strapabíró. És – persze - tetszen is neki.

Ő viszont csak egy menő, egyedi pólót szeretne. Az ő vágya egy (vagy több) Super Marios rövid ujjú póló vagy egy szuper Mancs őrjáratos póló ahol a kutyik imádnivalóak vagy azt a Spongya Bobos rövid ujjú pólót szeretné ahol „olyan cukin néz” vagy azt a Verdásat ahol olyan klasszak az autók.

De – ahogy mondtuk – megtaláltuk a megoldást.

 

Ilyenek a rövid ujjú pólóink

Az összes rövid ujjú pólónk kellemes tapintású, könnyed, de mégis strapabíró, könnyen és rengetegszer mosható anyagból készült, 100% pamut azért, hogy ne kelljen kompromisszumot hoznod. Olyan érzés lesz mintha rajta sem lenne: nem akadályozza majd őt semmiben, imádni fogja viselni.

Ez után rányomtatták a legcukibb, legmenőbb, legkirályabb (mese)figurákat. Mivel minden pólónk eredeti, licencelt ezért nem csak szuperül néznek ki, hanem menők is: alig várja majd reggel, hogy felvegye, és szinte úgy kell majd leimádkozni róla este.

A rövid ujjú gyerek pólót (vagy az ujjatlan gyerek pólót is) pontosan úgy kell kiválasztani, mint a sajátodat. Döntsd el, hogy melyik póló lenne a legizgalmasabb, melyiknek örülne a legjobban, aztán válaszd ki a megfelelő méretet. Ebben segítünk, mert nem csak azt írjuk oda, hogy milyen magas gyerekre jó, hanem (ez akkor hasznos, ha ajándékba veszed, meglepetésnek) azt is, hogy megközelítőleg hány évesre (vagy hány éves koráig) lesz jó rá.

Másra nem kell figyelned, hiszen biztos lehetsz abban, hogy tökéletes minőségű lesz a póló, ahogy abban is, hogy pontosan olyan méretű, mint amit kiválasztottál.

Néha, amikor extra gyerekpóló akciónk van (gyakran árazzuk le a Mancs őrjáratos, Disney-s verdás pólókat) érdemes figyelni azt is, hogy meddig tart az akció, mert olyankor rendkívül kedvező áron tudsz hozzájutni egy egy szuper menő darabhoz.

Ismerd meg a lenyűgöző gyerek póló kínálatunkat és legyen menő, szuper pólója, éppen olyan, mint amilyenre vágyott.