Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 5 800 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Hosszú ujjú

Fortnite, Harry Potter, Jégvarázs, Disney, Lego, Playstation vagy éppen Mancs Őrjárat: összegyűjtöttük a legizgalmasabb, legszebb, legcsinosabb, a kislányodra vagy a kisfiadra pontosan illő hosszú ujjú pólókat egy kategóriába. Így könnyen megtalálod azt amelyiknek a legjobban örülne és amit büszkén viselne az oviban és a suliban is. Fedezd fel a menő pólókat most!


185termék 130
185termék 130

Ezért válaszd a hosszú ujjú gyerek pólót

Tudtad, hogy a ma divatos hosszú ujjú pólók az 1800-as években az alsóneműkből fejlődtek ki? Addig – a felnőtteknek is és a gyerekeknek is – nélkülözniük kellett ezt a különös, számtalan előnnyel rendelkező ruhadarabot. A hosszú ujjú gyerek pólónak tényleg sok előnye van!

Elsősorban az, hogy miközben megtartják a lezser lazaságukat (és pont ezt imádják a gyerekek is bennük) nagyobb felületen takarják a testüket ezzel csökkentve a megfázás veszélyét. A hosszú ujjú gyerekpóló előnye az is, hogy tulajdonképpen uniszex. Kétségtelen, hogy rózsaszínre nyomott Mickey egeres hosszú ujjú gyerekpóló vagy egy Mancs Őrjáratos inkább lányos, a Fortnite hosszú ujjú gyerekpóló vagy egy Minecraft felső inkább kisfiús, de ebben a korban ennek még nincs különösebben nagy jelentősége.

A hosszú ujjú gyerekpóló előnye az is, hogy „több évszakos” szinte akármikor viselheti a gyereked és akár jópofa módon kombinálhatod (próbáld ki azt, hogy a hosszú ujjú pólóra adsz rövid ujjút: szuper jópofa, kellemes és dupla védelmet nyújt)

 

Hosszú ujjú póló lányoknak

Évtizedek alatt megismertük a kislányokat. Tudjuk, hogy ők már „divatoznak” nem mindegy számukra az, hogy mit vesznek fel, vannak menőbb és kevésbé menő cuccok, színek. Nekik már önálló akaratuk van, tudnak nemet mondani: éppen ezért készültünk számukra menő Mancs Őrjáratos, Disney-s és a különösen lezser, „nagylányos” Jégvarázs hosszú ujjú gyerekpólóval. Garantáltan imádni fogják hiszen a kedvenc mesehősük, karakterük vagy éppen játékuk karaktere köszön vissza ezeken a pihepuha kényelmes feltűnően színes, csajos pólókon. (Számodra is van egy jó hírünk: pamutból készültek, könnyen moshatóak)

 

Hosszú ujjú póló kisfiúknak

A kissárcok hosszú ujjú pólójainak tervezésekor, készítésekor másra kellett odafigyelni mint a lányoknál. Nekik fontosak a pasisabb színek, komolyabb figurák, menőbb megoldások és számukra már nélkülözhetetlen alapdarabok ezek a pólók, olyanok, amik egyszerre pizsik és mindennapos (tudod, casual) viseletek. Kényelem és megbízhatóság: ők már ezt keresik, ezért az összes kisfiús hosszú ujjú pólót ilyenre készítettük azért, hogy bátran választhass közülük.  Strapabírók, mert nem szeretnénk, hogy a kedvenc Minecrafte-os felsője pár mosás után az enyészeté legyen.

Ismerd meg a hosszú ujjú póló kínálatunkat merülj el a mesék, figurák birodalmába. Rendelj nyugodtan, imádni fogja a szuper, új pólóját.