Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
550 Ft - 1 280 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Pamut

Összegyűjtöttük egy helyre a nálunk kapható csodálatos pihe-puha arctörlőinket, kéztörlőinket, melyek élménnyé varázsolják majd a kéz és arctörlést. Azért, hogy még izgalmasabb legyen a kéz és az arctörlés a legkisebbeknek vidám, kedves békával, macival, vagy éppen malackával dobjuk fel, a nagyobbaknak pedig a kedvenc mesehősükkel, meséjükkel, mesekarakterükkel.
Változatos megoldásokban hiszünk, ezért találsz nálunk Disney arctörlőt, Barbie kéztörlőt, vagy akár Mancs őrjáratos kéztörlőt is.
Ismerd meg őket és lepd meg egy csodaszép kéztörlővel.


53termék 130
53termék 130

Pihe puha arctörlők, kéztörlők

A kisbabák, gyerekek bőre sokkal érzékenyebb, vékonyabb, sokkal kevésbé ellenállóak a külső környezeti hatásoknak, mint a felnőtteké. Éppen ezért készítettünk minden kéztörlőnket extra puhára, olyanra amelyik törlés közben is odafigyel rájuk, nem irritálja a bőrüket és szinte elképzelhetetlenül puha. Tudjuk, hogy a kéz és arctörlést meg kell tanulni, ezért nem egyszerű, egyszínű, hanem izgalmas, imádni való, színes arctörlőket, kéztörlőket kínálunk neked, olyat amelyik akár a fürdőszoba, a konyha egy izgalmas része is lehet.

 

Így használd a pihe puha arc- és kéztörlőinket

Régen az arc-és kéztörlés kellemetlen élmény volt: olyan durva törölközőkbe kellett megtörölnünk magunkat amelyik szinte taszította a vizet, ezért a törölközés inkább volt kellemetlen, mint kellemes.

Éppen ezért a mi törlőink mások. Büszkék vagyunk arra, hogy légiesen puhák, a gyereked megtalálhatja rajta a kedvenc karakterét – legyen az Mancs őrjáratos, Bing nyuszis törlő esetleg Masha és a medvés vagy Spidermanes kéztörlő. Mivel mindegyik kivétel nélkül 100% pamut, ezért pillanatok alatt, dörzsölés nélkül felitathatod vele a vizet: pont úgy, ahogy az arcbőrödről. Így válik szinte élménnyé az arctörlés, kéztörlés.

 

Így válaszd ki az arctörlőt

Elsősorban a méretre érdemes figyelned, hiszen találsz 30*30-as és 30*50 centis kedves, nyomott arc- és kéztörlőt. Érdemes először azt eldöntened, hogy mekkora az ideális méret számotokra. (A nagyobb, akár egy kisebb törölközőnek is megfelel). A választás második szempontja az, hogy milyen nemű a gyereket. Mi úgy véljük, hogy egy Pókemberes arctörlő, egy Superman vagy egy Láng inkább fiús, a Barbie Babás, Jégvarázsos kéztörlő vagy a Minnie egeres inkább kislányos. De vannak uniszex megoldásaink is: a kisebb 30*30-as törlők kislányoknak és kisfiúknak is jó választás, ahogy például a Mancs őrjáratos is.

 

A mágikus törlőkendő, mágikus kéztörlő

Szuper játék, izgalmas kézmosás, minden nap egy kedves apró csoda: merítsd víz alá a Mágikus törlőt és az összetömörített törölköző a víz és a nedvesség hatására gyorsan átalakul egy szuper törölközővé.

Ismerd meg a pihe puha törölközőinket, kéztörlőinket és legyen a kéztörlés innentől egy rutinszerű gyerekjáték.