Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
5 390 Ft - 11 770 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Sötétben világító ágynemű

A sötétben világító ágynemű egyszerre szuper mulatság és látványos kiegészítője a gyerekszobának, miközben szellem és mumusűző hiszen a kedves, kellemes halvány fény biztonságérzetet is ad a gyermekednek. Szuper hír, hogy szinte minden népszerű hősös világító ágyneműt találsz nálunk: Peppa Malacos sötétben világító ágyneműnket, a Disney Jégvarázsos világító ágyneműn át Harry Potteres világító ágyneműt vagy traktorosat, NASA-sat. Mindent elmondunk róluk és segítünk választani.

 

Ezért különleges a világító ágynemű

Ez a varázslatos világító ágynemű biztos, hogy éjszakáról éjszakára elkápráztatja majd a gyerekedet: minden nap egy meglepő és különleges élményt nyújt majd számára az, hogy az ágynemű egyes részei, körvonalak éjszaka világítanak. Az összes világító ágyneműnk (A Harry Potteres világító ágynemű és a Peppa Malac-os világító ágynemű is) kiváló minőségű pamutból készült, így boldogítóan puha érzés aludni vele, de ami valóban különlegessé teszi, az az izgalmas, sötétben
világító mintája.

 

Így fog biztosan világítani az ágynemű

Bár a sötétben világító ágyneműnek elég annyi természetes fény is, amely napközben éri ahhoz, hogy világítson, ám előfordulhat, hogy ágynemű tartóba rakod és nincs honnan töltődnie.

Ebben az esetben 3 lépést kell betartanod ahhoz, hogy világítson:
1. lépés: Csak tedd ki az ágyneműt legalább 15 percig napfény hatásának vagy fényforrásnak (az is
elég, ha lefekvés előtt 15-20 percre felkapcsolod a szobában a lámpát)
2. lépés: Ha ezt nem tudod vidd át az ágyneműt olyan helyiségbe, ahol ez lehetséges és „kap fényt”.
3. lépés: Minél hosszabb ideig elnyeli a fényt és minél erősebb a fény, annál fényesebben fog
ragyogni, annál hosszabban, akár egész éjjel.

Így válaszd ki a világító ágyneműdet

A sötétben világító ágyneműk különlegessége, hogy gyakran más képet mutatnak éjjel, mint nappal. Egy csodaszép Mickey egeres rózsaszín igazán kislányos, kedves ágynemű éjjel nem pontosan így világít majd, hiszen nem elemes. Ahhoz, hogy pontosan lásd milyen lesz éjszaka, minden ágyneműt úgy fotóztunk, hogy lásd milyen lesz nappal és milyen éjjel.
Természetesen a világító ágynemű strapabíró, mosható és éppen olyan finoman puha, szuper érzés benne aludni, mint a nem világítósban: nincs semmi extra, amit elvár tőled.

A kiválasztásánál is azokra kell figyelni amire szoktál: tetszen a gyereknek, jó legyen a mérete és „illjen hozzá, a szobájához”. A világítás (éjjel) egyébként nem zavaró a fény erejétől biztosan tud majd aludni, nem kell semmilyen óvintézkedést tenned.
Ismerd meg a lenyűgözően különleges világító ágyneműinket, szerezd meg a kedvenc Harry Potteres, Mancs Őrjáratos világító ágyneműjét vagy a Girl Powerest, kutyást, unikornisosat és legyen minden éjszaka egy csodás utazás.


22termék 122
22termék 122