Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
4 000 Ft - 13 460 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Licensz ágynemű

Egy kedvenc mesehősös, rajzfilmhősös, feltűnően kislányos, vagy bátran fiús ágynemű(huzat) nem csak szuper ötlet, hanem egyszerre lehet a dísze az otthonodnak, és a gyereked kedvenc alvótársa is. Nézz szét a csajos Marie cicás, Mása medvés, a fiús Stranger Things-es vagy a Minecraft-os ágyneműhuzataink között, vagy találd meg kedvenc Pokémonos, Barbie babás ágyneműjét és varázsold az ágyába a kedvenceit.

Így válaszd ki a kedvenc ágyneműhuzatot (és ezért kell)

Úgy tűnik egyszerű kiválasztani a leendő kedvenc ágyneműhuzatot, de nem az, azért érdemes néhány dologra odafigyelni. Az első a minta: válassz bármilyen cuki Barbi-s ágyneműhuzatot vagy izgalmas Pokemonosat, esetleg Super Mariosatt vagy Bingest, fontos, hogy egyszerre tetszen a gyerekednek és illjen a szobába is, hiszen a mai trend az, hogy az ágyazás elmarad és az ágyneműhuzat és benne az ágynemű egész nap elől marad szerves részét képezi és feldobja a gyerekszobát.

Fontos az ágyneműhuzat mérete: általában azt javasoljuk, hogy pontosan azt a méretet keresd amekkora az ágynemű, mert így tudod majd könnyen belerakni, fel és lehúzni, cserélni. Apropó csere. Ha megtaláltad a kedvenc ágyneműjét érdemes akár kettőt, vagy kettő különbözőt is venni, hiszen időnként cseréled őket.
Gondolj az alapanyagára is. A csúszkálós szatén ágynemű csak a filmekben mutat jól. Ha a gyerekednek választasz (akár kedves Disney ágyneműhuzatot, vagy egy divatos Bing ágyneműhuzatot, vagy klasszikus Barbies, Jurassic World-öset) akkor inkább pamut legyen mert az nedvszívó, lélegzik, könnyed anyag és megtartja a színét.
Ágyneműhuzatra egyébként nem csak azért van szükség, hogy „jól mutasson”, hanem azért is, hogy a gyereked egyszerre érezze magát komfortosan, és jól egy szuper, neki tetszőben. (Az ágyneműhuzat védi is az ágyneműt a külső behatásoktól)

Ágyneműhuzatok lányoknak, kislányoknak

Aranyszabály, hogy mielőtt megvásárolod a kislányodnak az ágyneműhuzatot figyeld (vagy kérdezd meg), hogy éppen ki a „menő”, a „kedvenc” és annak megfelelően dönts (vagy hagyd, hogy ő válasszon). Van, aki az Így neveld a sárkányodat ágyneműhuzatot mondja majd másnak a Barbies ágyneműhuzatunk tetszik megint másnak a Minecraft-os.
Bármelyiket is választod biztos lehetsz abban, hogy puha, könnyen mosható ágyneműt vásárolsz tőlünk olyat, amelyik éppen olyan (ha nem szebb) mint a képeken.

Ágyneműhuzatok kisfiúknak, fiúknak

Nincs nehezebb dolgod a megfelelő ágynemű kiválasztásakor, akkor sem, ha fiad van. Nem csak a lányokra gondoltunk, nálunk megtalálod a legmenőbb kisfiús ágyneműhuzatokat a Jurassic World-öt vagy a Stranger Things-est esetleg a Harry Potterest (amelyik világít éjjel) de jobb, ha megkérdezed tőle melyiket szeretné: egy srác határozott és tud dönteni!
Ismerd meg a puha, szenzációs mintával nyomott ágyneműinket, merülj el a kínálatban és szerezd meg azt amelyik számára a legszebb, és amit imád majd.


337termék 130
337termék 130