Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
3 790 Ft - 10 620 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Ifjusági ágynemű

A kisgyerekek gyorsan felnőnek, komolyodnak és ami tegnap még menő volt, az mára már inkább ciki. Van egy kor ami felett már nem lehet az ágynemű valamelyik Disney rajzfilmhős, már kinőtte a Pokémonokat. Nekik már nagyobb és komolyabb ágyneműre van szükségük. Ismerd meg az olyan – ifjúsági és nem licensz – ágyneműhuzatokat, párnahuzatokat- amelyeket a kamaszok is szeretni fognak. Fedezd fel a gamer ágyneműhuzatokat a traktorost, vagy akár a koalás, cicást, vagy a különleges világítósat.

Ezt érdemes tudni az ifjúsági ágyneműről

Ha csak a technikai adatokat nézzük, akkor az ifjúsági ágyneműhuzataink (hívhatjuk tini ágyneműhuzatoknak is) már nagyobb, általában 140*200 vagy 160*200-as méretűek. Ekkora ágyneműhöz már nagyobb párnahuzat illik, ezért többségében 70*90 vagy 80*80 centisek a párnahuzatok. Mindig figyelj oda a megfelelő méretre, olyat válassz amelyik illik a már meglévő párnára és takaróra. Ezek az ágyneműk nem licensz ágyneműk, ami azt jelenti, hogy nem külföldi ismert mesehősök vannak rajtuk, hanem képek, életképek, állatok.

Az összes ágyneműhuzatunk könnyen mosható, pamut és átereszti a levegőt. Ezeket különösen fontosnak tartjuk, mert tudjuk, hogy hamar koszolódnak és így kényelmes benne aludni.

A különleges világítós ágyneműk

Van néhány lenyűgöző, izgalmas olyan ágyneműnek amelyik különlegessége az, hogy este, sötétben foszforeszkál, fényt bocsát ki. Természetesen nem az egész teszi ezt, minden ágynemű mellett látod, hogy milyen minta rajzolódik ki majd este, vagy sötétben. Akár kislányod van akár kisfiad, találsz neki fluoreszkáló (világító) ágyneműt, hiszen létezik csajos és bájos pingvines, különleges világítós kaméleonos éppúgy, mint talán pasisabb dinoszauruszos és kutyás ágyneműnk is ilyen.

Ifjúsági (kamasz) ágyneműk lányoknak

Több szempontot is figyelembe vettünk akkor, amikor megálmodtuk a lányos kamasz ágyneműink mintáit, nyomatait. Tudjuk, hogy a kamaszoknak (a kiskamaszoknak) már fontos, hogy ne „kislányos” szettjük legyen, de imádják a színes mintáknak, a kedves állatokat, a kellemes hatású ágyneműhuzatoknak. Éppen ezért készítettünk nekik kedves, szerelmes pingvines ágyneműhuzatot, cuki kutyásat, cicásat vagy akár lovasat is. Nem felejtettük ki őket a világító agyneműhuzatok közül sem, bátran választhatsz számukra olyat.

Ifjúsági (kamasz) ágyneműk fiúknak

Ők már pasisabbak, nem engedhetik meg maguknak, hogy vicces, vagy gyerekes ágyneműben aludjanak, ezért készítettünk számukra „férfias” mintákat: tankos, repülős t, vagy éppen építkezős ágyneműhuzatot, olyanokat, amelyek fiúsak, amikre büszke lehet, ami menő. Természetesen az összes ágyneműnket pamutból készítettük, kellemesek, légáteresztők és látványosak.

Uniszex ágyneműhuzatok

Ahogy parfümben, úgy ágyneműhuzatban is léteznek olyanok, amelyek uniszexek, nem köthetőek nemhez, akár egy kislánynak vagy egy kisfiúnak is szenzációs választás lehetnek. Nézz szét a kínálatunkban, biztosan találsz uniszex ágyneműhuzatot is (a lovas ágyneműhuzatról mi például úgy véljük az)


112termék 130
112termék 130