Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
1 280 Ft - 2 610 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Üdítő- és snack tartós

A legmenőbb bulik kihagyhatatlan kellékei ezek a szuper ötletes egyszerre üdítős és snackes poharak. Az ilyen poharak különlegessége, hogy amíg alulról a kedvenc italát tudja inni, felül különböző snackekkel, nachossal, falatkákkal tudja megtölteni a poharat. Menő és kényelmes megoldás. Ismerd meg!


Üdítős és snackpoharak: honnan jött


A pletykák szerint egy – viszonylag sok partyt adó – anyuka találta fel ezt az utólag rém egyszerű megoldást. Az anyukának egyszerűen elege lett abból, hogy egy egy partyn pillanatonként érkezett hozzá egy kérés: víz, üdítő, snack, ropi. Ezért kitalálta ezt a különleges poharat, amely 2:1 ben kielégíti a partyzók összes vágyát. A pohár működése egyszerű. Alul üdítővel van töltve felül a különböző snackekkel. Az étel és az ital nem keveredik, cserébe feleannyi munka van vele, mint egy
átlagos buliban.


Így válaszd ki


Ahhoz, hogy a legjobbat kiválaszd nem kell túl sok dolgot eldöntened. A legfontosabb, hogy melyik figurás tetszik a gyereknek: nálunk van Disney Jégvarázs üdítő és snackpohár lányoknak, Disney Micimackó üdítő és snackpohár bárkinek, de a srácok is találnak nálunk például Pókemberes üdítő- és snackpohár vagy Mickes egeres üdítő és snackpohár kettőst. A dizájn után a méret a fontos: általában 4 decinél valamivel több ital fér el beléjük a tetejére amennyit csak rakni tud. Mindhez jár egy a pohár fedelével egyszínű kanál. Vigyázz rá, mert nem mikrozható és nem mosható mosógépben.


Milyen snacet tegyél bele?


Tulajdonképpen bármi olyat, amit előre megbeszéltetek és egyeztettetek. Ma viszonylag sok kisgyerek él valamilyen intolarenciával. Ahhoz, hogy elkerüld a gondot mindenképpen kérdezz végig mindenkit, nehogy a játék hevében valaki elfeledkezzen erről. Ha nincs ilyen vendég, akkor bármilyet, de mindig légy a közelben.
Legyen káprázatos a buli, élvezzétek ki minden pillanatát az üdítő és snackpohár tartókkal.


7termék 17
7termék 17