Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
180 Ft - 3 940 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Szívószál

A szívószál régen nem csak unalmas volt, hanem környezetszennyező is, ám az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment át. A szívószálak szépekké, izgalmasakká, egyedivé és környezetkímélőkké váltak: mára már minden party szuper kiegészítői lettek a Harry Potteres szívószálat, a Hercegnős szívószálak a Sam a tűzoltós szívószálak a szívószál szettek. De melyiket válaszd? Íme egy kis segítség.


58termék 130
58termék 130

Mi a baj a szívószálakkal?

Nem szabad elhallgatnunk, hogy mi a gond a műanyag szívószállal: az, hogy csak hazánkban évente több tízmillió darab olyan műanyag szívószálat használtunk el amelyik többsége a hulladéklerakókban, a vízbe, az óceánokban végezi, ahol több száz évig is eltarthat, amíg lebomlanak. Alapvetően nem tűnik gondnak, de az óceánban úszó hulladékhegyek telis tele voltak szívószálakkal, melyekbe a halak, vízi állatok beakadtak, az újrafelhasználásukra nem volt mód a megsemmisítésük pedig környezetkárosító volt.

Idővel alternatíva után kellett nézni, így fedeztük fel a papír szívószálakat. A mi kínálatunkban már szinte kizárólag papír szívószálat találsz (kivétel akkor, ha egyben vannak az olyan műanyag kulacsokkal amelyekhez elengedhetetlen a műanyag)

 

A papír party szívószálak / így válaszd ki

A papír szívószálaknak rengeteg előnyük van, de gyorsan tisztázzuk: bár papírnak hívják őket és abból is vannak a készítési technológiának köszönhetően nem oldódnak gyorsan a vízben, nem mérgező a festésük és nem mennek tönkre percek alatt. Viszont sok jó tulajdonságuk van. A papír szívószálakat általában környezetbarátabbnak tartják, mint a műanyag szívószálakat, mivel biológiailag lebomlóak. A papír szívószálak környezeti hatása azonban attól függően változhat, hogy hogyan készülnek: a nálunk kaphatóak lebomlók.

A kiválasztásuk egyszerű, hiszen minden szívószál átmérője ugyanolyan. Érdemes figyelembe venni azt, hogy hány darabra lesz szükség. Ha nem extrém könnyen megjegyezhető és különleges szívószálat (ilyen az Avengers szívószál, a Batman Rouge szívószál, a Disney Frozen szívószál, amelyek figurásak) választasz akkor gyorsan elkallódnak: mi résztvevőnkként 2-3-al számolnánk.

Szétválaszthatod a szívószálakat szín szerint nemekre, így könnyebben gondolkodhatsz. Ha nem akarsz sokat pepecselni szerezz be szuper vagány színű (sárga, zöld pöttyös, vörös pöttyös, kék pöttyös vagy rose gold szívószál) készleteket, amelyek egyszerre többet is tartalmaznak. Különlegesek a neon színű szívószál készleteink, a pasztell szívószál csomag, vagy a kék, a piros szívószálak. Természetesen össze is válogathatod a szívószálakat egyenként vagy lehetsz extrém stílusos és kettes szettekben is beszerezheted.

A használt szívószállal nincs dolgod, kidobhatod (ha vigyázol a természetre szelektíven a papír közé), később biológiailag lebomlik így eltűnik. Ismerd meg a csodás szívószálainkat, a party szívószál szetteket és szerezd meg a számodra tökéleteset.

Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.