Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
350 Ft - 1 580 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Szalvéta

A szalvéta egy egyszerű, de elengedhetetlen, díszes, olyan kiegészítője egy ebédnek, csúrnak, mellyel nem csak feldobhatod, hanem boldogabbá is varázsolhatod. A kínálatunkban szinte minden alkalomhoz és korosztályhoz találsz szalvétát: zsúrhoz, születésnaphoz, kislányoknak, kissrácoknak, de akár születésnapra, jeles alkalmakra felnőtteknek is. Ismerd meg a káprázatos és megkapó szalvéta választékunkat.


242termék 130
242termék 130

Szalvéta: ezt érdemes tudni róla


A kínálatunkban fellelhető mindegyik szalvéta papír, jó nedvszívó, a kedvenc mesefigurájával nyomott. Úri murinak tűnik a szalvéta, de valójában már az ókori Rómában is használták. Egészen 1880-as évekig kellett várni arra, hogy a megjelenjenek a sokkal higiénikusabb papírszalvéták, amelyek egyben több funkciósok is.
A mai szalvéták egyszerre díszek, hasznos kiegészítői a „bulinak”, vagy akár még emlékek is lehetnek (sőt egyesek különböző technikákkal szalvéta decoupage-okat készítenek, amelyek már-már művésziek). Vannak, akik szerint a papírszalvéta „környezetszennyező”, de ez nem igaz, szelektíven gyűjthetők, hatalmas szerepük van a koszolódás elkerülésében.


Így válassz szalvétát


A szalvéta kiválasztásában nincsenek szabályok, de talán a méretre érdemes figyelni. Minél kisebb gyerekeknek vásároljuk őket, annál kisebb méretet érdemes venni. Egy 25*25 centiméteresre ráfér egy tányér, vagy akár hajtva könnyen a tányér mellé tehetők. A nálunk kapható szalvéták gyorsan magukba szívják a vizet, azonnal tisztítanak: nem csúszkálnak, nem csak díszek.


Érdemes figyelembe venni a szalvéta kiválasztásakor az alkalmat. Egy kedves Peppa Malacos szalvéta, Mancs Őrjáratos szalvéta, Katicabogár és Fekete Macska szalvéta vagy Baby Shark szalvéta (mint ahogy a Disney hercegnős vagy a TNT szalvéta esetleg a fiúsabb NERF vagy focis szalvéta) tökéletes egy gyerekzsúrra. Ha igazán stílusos szeretnél lenni egy zsúrra kétféle szalvétát választasz: egyet a fiúknak egyet a lányoknak.
Emellett találsz felnőtt szalvétákat is: boldog születésnaposat (akár 18, 60, 40, vagy 30 éveset is) melyekkel emlékezetessé teheted a hangulatot.


Bár a szalvétáink nyomott mintásak nem kell attól tartanod, hogy fognak, vagy attól, hogy bármilyen káros anyagot tartalmaznak: ezek a szalvéták nem okozhatnak gondot. A kiválasztásakor érdemes figyelned a méretre és a csomagban található szalvéták számára. Mi azt javasoljuk, hogy minden „bulihoz” személyenként legalább 2 szalvétával számolj, hiszen annyit biztosan elhasználnak.


A buli után a szalvétát nyugodtan tedd a papírok közé, így szelektíven gyűjtötted és tettél a környezetért. Ismerd meg és válaszd ki a számodra tökéletes szalvétát és rendeld meg akár most, 1-2 nap és kiszállítjuk.
Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.