Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
200 Ft - 1 220 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Pohár

Egyszerre praktikus és kedves ok miatt van szükségünk papír party poharakra. Praktikus, hiszen nem feltétlen van otthon annyi poharunk amennyi egy (például egy gyerekzsúrra, gyerek szülinapra) kellhet másrészt nem feltétlen jó ötlet üvegpoharakkal készülni, plusz a party poharak a kedvenc hőssel, mesefigurával nyomottak és szuperül feldobják a bulit. Ismerd meg a remek party pohár kínálatunkat, olvasd el a cikket és még választani is segítünk.


224termék 130
224termék 130

A gyerek party pohár előnyei

Rengeteg előnye van a gyerek party pohárnak. Talán a legfontosabb az, hogy – mivel papírból készülnek, esetleg műanyagból – nem törnek szét, nem okoznak balesetet. Előny, hogy nem gond, ha az egyik eltűnik, van helyette másik, és az is fontos, hogy a gyerekek (sem a felnőttek) ne keverjék össze, könnyű ráírni a nevünket. (Szinte minden buliban rengetegszer elhangzik az a kérdés, hogy kié ez a pohár, vagy nem látta valaki a poharamat?”. Emellett feldobhatod vele a partyt hiszen színesek, kedvesek, izgalmasak és stílusosak is.

 

Így válassz műanyag poharat

Döntsd el, hogy hány pohárra lesz szükséged. Az a javaslatunk, hogy legalább 1,5-tel szorozd be a résztvevőket, azaz, ha 10-en lesztek minimum 15 pohárra van szükséged. Nyugodtan válassz eltérő dizájnt – kislányoknak, kisfiúknak – így még szuperebb lesz a buli.

Érdemes átgondolni mi lesz a fő ital és akkora poharat rendelni. Általában a 2 decis már bőven elég lehet ahhoz, hogy a gyerekek abból igyanak, de választhatsz 2,6 deciset (például cuki Bing nyuszisat, Pókemberest, Sonic a sündisznósat, Mancs őrjáratosat) vagy akár nagyobbat, aminek a különlegessége a beépített szívószál. Megkönnyíti a választást, hogy léteznek 8 darabos pohárszettek de akár egyenként is összeválogathatod a poharakat, ami azért szuper ötlet mert így mindenkinek sajátja lesz.

A nálunk kapható poharak műanyagok, a rajtuk levő nyomtatás nem veszélyes, nem tartalmaz olyan anyagot amelyik gondot okozhat és nem oldódik: tehát teljesen veszélytelen.

A műanyag poharaknak egyébként sok előnyük van:

Az általunk forgalmazott műanyag poharak BPA mentesek, nincs benne olyan anyag, ami esetleg rákkeltő lehetne. Könnyűek: ez szuper egy olyan kisgyereknek, aki még nem elég erős ahhoz, hogy üvegpohárból igyon.

A poharaink törhetetlenek: így nem fordulhat elő azt, hogy egyetlen rossz mozdulat és a pohár millió szilánkra törve akár őt is megsebesítheti. Szupert szetteket lehet belőlük készíteni, tökéletesek arra, hogy megkülönböztessük melyik az övé ahogy egy gyerekbuli egy party kiegészítői lehetnek.

A papír party poharak a buli végén eldobhatóak, vagy újra felhasználhatod őket: ültethetsz bele vagy akármilyen más célra használhatod a konyhában, a kertedben.

Ha kidobod tedd a szelektív gyűjtőbe és máris tettél a környezetért. Ismerd meg és válaszd ki a számodra tökéletes poharat és rendeld meg akár most, 1-2 nap és kiszállítjuk.

Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.