Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
180 Ft - 1 850 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Meghívó

Hívjátok meg a barátait stílusosan és trendin a különböző bulikba a káprázatos meghívóink segítségével. Nem lesz nehéz, mert mindent megtettünk, hogy a legizgalmasabb a legszebb színű, a legismertebb hősökkel, karakterekkel készült meghívóval tehessétek meg. Ismerd meg a meghívóinkat és válasszátok ki az alkalomhoz illőt.


72termék 130
72termék 130

A meghívó története

Szinte hihetetlen, de már az őskori balrangrajzokon különböző utalások vannak arra, hogy valakik valakiket meghívtak egy egy eseményre. Később a „meghívás” egy gesztussá vált: a különböző népek, uralkodók, nemzetek ezzel (is) kifejezték egymásnak a tiszteletüket és a jószándékukat, mígnem a meghívók eljutottak az emberek szintjére és mi is meghívókkal hívjuk meg hozzánk egy egy eseményre azokat, akiket szeretnénk. A viszonzás szinte elvárt: ha valakit meghívsz, illik neki is meghívnia téged.

 

Ez legyen a meghívón

Sokan mosolyogva legyintenek, aztán mégis lemarad egy fontos infó ezért felsoroljuk. Legyen bármi is a rendezvény (party, buli, zsúr, névnapi buli, bármi) és legyen bármilyen kedves, izgalmas és játékos is a meghívó, alapvető lényege az információ.

Ne felejtsd el ráírni azt, hogy ki az ünnepelt, és a gyerek neve, beceneve. Ami neked logikus, másnak nem biztos, ezért legyen rajta a buli helyszíne. (Város, utca és házszám). A dátum és az időpont is fontos, különösen gyerekzsúroknál a buli eleje és a tervezett vége is (tehát 15-19 óra között). Ha formális a buli (vagy fontos) érdemes a ruházatot is feltüntetni.

Kétféle gyerekbuli van. Az egyik az, ahol anyukát/apukát is várják a másik típus az, amikor csak a gyereket. Ezt jelezni kell a meghívón, a második esetben azt is kit lehet hívni gond /érdeklődés céljából, esetén. Fontos a szülő telefonszáma tehát.

 

A meghívó dizájnja

Természetesen a gyerekeknek ez a legfontosabb: a meghívó megjelenése. Nálunk nem kell kompromisszumot kötnöd, hiszen az – általában 6 darabos, de esetenként tetszőleges darabszámban is megvásárolható meghívó közt – biztosan megtaláljátok a kedvenceteket. A végtelenségig lehetne sorolni hányfajta meghívónk van, a teljesség igénye nélkül találtok nálunk: Disney Minnie Tropical meghívót, Jégvarázsos meghívót, Mancs Őrjáratos meghívót, Minecrafte-os meghívót, Super Mario meghívót, a nagyobbaknak különlegesen nyomott party meghívót, Hercegnők meghívót, Miraculous Katicabogaras meghívót.

Közös bennük, hogy szuperül kidolgozottak, szettben vannak (jár hozzájuk kedves boríték is) ezért nem kell mást venned és a fenti adatokat könnyen rá tudod írni. Ismerd meg a meghívóinkat és legyen szenzációs a buli.

Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.