Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
170 Ft - 3 720 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Kalap, csákó, maszk, tiara

Ha léteznek kifejezetten partykellékek, akkor azok a kalapok a csákók a maszkok és a tiarák (amellyel csodás hercegnővé varázsolhatod a kislányodat és emelheted a buli fényét is). A gyerekzsúrok elengedhetetlen kiegészítői, olyan apróságok ezek, melyekkel fokozhatod a hangulatot, izgalmat, a gyerekek játszhatnak vele és akár azonosulhatnak is egy egy kedvenc szereplőjükkel. Ismerd meg a szülinapi zsúrra kínált kalap, csákó, maszk és tiara kínálatunkat.


89termék 130
89termék 130

Hangulatfokozó elemek

Ha voltál már felszabadult gyerekekkel teli születésnapi zsúron (vagy emlékszel a sajátjaidra kiskorodból) tudod, hogy a köszöntés és a torta után kezdődik a véget nem érő – néha az értékekre sem figyelő – sikítós, bandázós, rohangálós önfeledt móka. Ilyenkor válnak elengedhetetlenné a parti kalapok (a Batman Rouge, a Lego City, Póni party kalap, a Disney Pricess kalap) melyek fillérekbe kerülnek mégis a bulik alapját képezhetik. A kalapok természetesen nem veszélyesek, papírból vannak. Nem sokkal különböznek tőlük a különböző (legtöbbször papír) csákók (Disney Frozen papírcsákók, a Game on papírcsákók), melyek szintén szuper kiegészítői lehetnek az önfeledt játéknak és bulinak. A tiara különlegesen gyönyörűvé varázsolja az amúgy is káprázatosan szép ünnepeltet, a maszkok pedig remek hozzáadott játékai lehetnek – különösen a farsangi – partyknak.

 

Így válaszd ki őket

Nehéz helyzetben vagyunk, mert azon túl, hogy a kedvenc mesehősös, hősös kalapot vagy maszkot javasoljuk – mellyel igazán izgalmassá és különlegessé teheted a bulit – valójában nincs más tanácsunk. Ezeknek a kellékeknek egyféle a méretük, minden kisgyerekre (de gyakran még felnőttre is) tökéletesek. Teljesen veszélytelenek ezért nincs életkorhatár ahogy nincs semmilyen allergén anyag bennük.

Vannak köztük kivételesek (ilyen például a Happy Birthday tiara, amely egyértelműen az ünnepeltté) vagy az „udvarhölgyeké, ezen túl csak szuper és filléres kiegészítő egy feledhetetlen születésnapi bulinak.

Ismerd meg a kalap, a csákó a maszk és a tiara kollekcióinkat, dobd fel velük a gyerekzsúrt és válaszd a számára legtökéletesebbet (Extra tipp: mutasd meg neki miből választhat és hagyd rá a döntést, imádni fogja)

Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.