Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
520 Ft - 2 310 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Asztalterítő

Ha a gyereked – például - szülinapi partyt szeretne rendezni mindent bele kell adnod és mindenre oda kell figyelned, hogy emlékezetes legyen. A szuper poharaktól a szívószálon át a party tányérokon keresztül még az asztalterítőre is. Olyan, mintha az összes partiszervezői képességed eddig a pontig szunnyadt volna, és most a legszínvonalasabbat kell összehozni. Nincs gond, segítünk, a kínálatunkban szinte minden mesehősös, hősös, kedvenc figurás asztalterítőt megtalálsz. Íme minden, amit tudni kell az asztalterítőről.


93termék 130
93termék 130

Asztalterítő: a legfontosabbak

Semmi okod nincs arra, hogy egy asztalterítővel is feldobd a buli hangulatát, de arra sem, hogy ne tedd, hiszen a – nálunk kapható – asztalterítő szuper figurás, papírból és műanyagból van (ez utóbbit ha szeretnéd később is felhasználhatod) és az ára sem elrettentő: viszont extra hangulatot csinál és megvédi az asztalodat. Nem, nem csak a lemosható torta és sütimaradványoktól, a morzsáktól, hanem a karcolásoktól is. A jól megválasztott asztalterítő módot ad(hat) neked arra is, hogy akár tematikus party-t adjatok: nálunk találtok Mancs Őrjáratos asztalterítőt, Peppa Malacos asztalterítőt, Kataicás (Ladybug) asztalterítőt, Jégvarázs asztalterítőt, Harry Potter asztalterítőt, de még Minyonos asztalterítőt és Unikornisosat vagy focisat is.

Ha az asztalterítő és a tényér (plusz a pohár) egyféle stílusú ezzel biztosan kimaxolod a partyszervező képességedet és minden kisgyerek szája tátva marad, miközben maradandó élményt nyújthatsz nekik.

De mire figyelj oda? Egyáltalán oda kell figyelni bármire? Kiderül

 

Így válassz asztalterítőt

Az asztalterítő rajta lesz majd minden olyan fényképen, amelyeket évekkel később is vissza fogtok nézni. A terítő önmaga fontos feladatot is ellát, megóvhatjuk vele az asztalt a folyadékoktól a cukormáztól, a csillámpor és minden mástól.

Amire figyelj az a méret. Úgy válaszd ki a terítőt, hogy minden irányból legalább 10 centit (de többet ne, mert a gyerekek hajlamosak beleakadni és lerántani) lógjon le az asztaltól. Ezzel megvéded az asztal oldalát is és ha valami lefolyik az sem az asztallapra kerül hanem a földre.

Érdemes átgondolnod az anyagot. Meglepő módon nem csak műanyag asztalterítőt tudsz beszerezni, hanem ma már vannak modern, papír asztalterítők is (ezek egyszer használatosak) melyek éppúgy megvédik az asztalodat, hátrányuk, hogy többet nem használhatod.

Ha ezeket eldöntötted utoljára marad a kedvenc hős, mesehős, a figura vagy a tematika. Ha elfogadod az ajánlásunkat engedd, hogy a gyereked válassza ki azt amelyik neki a legjobban tetszik, hogy szuperül érezze magát a buliban és megmutathassa a személyiségét is.

Ismerd meg a hatalmas műanyag asztalterítő és papír asztalterítő választékunkat, válasszátok ki közösen a számotokra megfelelőt, mi pedig már másnapra kiszállítjuk hozzátok.

Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.