NETpont tájékoztató

A vásárlói hűség nálunk jutalmat ér, azaz forintokat jelent! Miközben vásárolsz a NETBolt.eu Webáruház oldalon, automatikusan NETpontokat kapsz, mégpedig minden nálunk elköltött összeg után 2%-nyi pontot. Az így összegyűjtött pontokat

1 db NETpont = 1 Ft

áron tudod majd beváltani, vagyis a későbbi kosarad fizetendő értékét így tudod majd csökkenteni. Vedd figyelembe, hogy a NETpontokat az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 90 naptári napon belül használhatod fel a következő vásárláskor.


Hogyan működik a NETpont rendszer?
NETpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált vásárlóként van módod, tehát elsőként be kell jelentkezned. A vásárlásodhoz kapcsolódó NETpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számítjuk ki! Ezek a pontok hozzáadódnak a számládhoz, mint NETpontok. Miután megérkezett a rendelésed teljes ellenértéke (jóváírás napja), ami általában a vásárlásodtól számított 2-7 nap alatt történik meg, az új vásárlásért kapott pontok is jóváíródnak a rendszerben. Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheted. A kedvezmény összegébe a szállítási költség nem számít bele.


Hogyan gyűjthetem a NETpontjaimat?
A NETpontok gyűjtése regisztrációval lehetséges, melyért egyből 100 NETpontot adunk. Ha a hírlevelünkre is feliratkozol, akkor még plusz 100 NETpontot adunk! A NETpontok gyűjtése, teljes mértékben automatikus, ehhez csak egy dolgot kell tenned, minden vásárlás során be kell jelentkezned a webáruházunkba.

Tehát minden nálunk elköltött 100 forint után 2 pontot kapsz.

NETpontjaidat belépés után a Kedvezmények fülön követheted figyelemmel.
Vásárlás során minden termék ára mellett látni fogod, hogy ha az adott terméket megvásárolod, akkor ezért hány NETpontot kapsz. Így már a termékek kiválasztásakor, illetve a vásárlás során végig látod, mennyi NETpontot tudsz gyűjteni.


Hogyan válthatom be a NETpontjaimat?
Ha van a számládon NETpont, akkor vásárolhatsz vele a NETBolt.eu Webáruházban, amennyiben vásárlásod eléri a 10.000 Ft összeghatárt. A NETpontokat vásárlás során a kosárnál tudod elkölteni bármelyik termékre vagy termékekre.
Az összegyűjtött pontokat 1 db hűségpont = 1 Ft-os áron tudod beváltani, tehát a kosarad fizetendő értékét ilyen mértékben tudod csökkenteni. Az összegyűjtött NETpontok jóváírás napjától számított 90 napon belül használhatók fel a következő vásárláshoz.
Amennyiben a jóváírt NETpontot a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem használod fel, úgy a felhasználatlan pontok automatikusan törlődnek.


Jár-e NETpont a NETponttal fizetett vásárlás után?
IGEN, a NETpontokkal fizetett részért is jár a pont! Pl. a rendelés értéke 10.000 Ft, ebből 1000 Ft-ot NETponttal fizetsz, mi akkor is a 10.000 Ft után újabb 200 NETpontot adunk majd.


Jár-e NETpont akciós termékek vásárlása után?
Nem, az akciós termékeknél olyan kedvező árral dolgozunk, hogy nem tudunk további kedvezményt biztosítani.

Összefoglalva:

  • NETpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
  • Minden vásárlás során újabb NETpontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 90 naptári napon belül használhatók fel.
  • A NETpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • felhasználása 10.000 Ft vásárlás felett
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár NETpont.
  • A szállítási költséget nem számítjuk be a NETpont pontalapként.
  • Akciós termékek esetén nem adunk NETpontot.