Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
2 150 Ft - 26 030 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Játéktároló

A játéktároló doboz pontosan az, aminek látszik: egy olyan, mindent elnyelő doboz, amibe a játékait elpakolhatja akár rendszerezve akár rendszerezés nélkül, hogy aztán a dobozt a szekrénybe vagy a polcra tehesse. De mik a Minecraftos, a Pókemberes vagy akár a Mancs Őrjáratos játéktároló doboz előnyei? Szuper érveink vannak, olvasd el!


A játéktároló: erre való és ezért fontos!

A játéktároló doboz arra szolgál, hogy gyermekeink játékait biztonságos, egyben olyan helyen tartsuk, ahol a játékok nem sérülhetnek meg. Ez több okból is hasznos: egyrészt gyakori, hogy a csomagolásából kibontott játékot nem lehet visszacsomagolni és azért is, mert a gyerekszoba mindig a játék helye: nem lehet múzeumi rendet elvárni. Ne feledjük, hogy a legtöbb gyerek rendkívül rövid idő alatt elképesztően nagy rendetlenséget tud csinálni, te pedig pakolhatsz utánuk vagy keserves harc árán ráveheted, hogy mindent pakoljon a helyére. De miért ne lehetne a játékok helye egy játéktároló doboz?

 

Miért vennél játéktárolót és mire figyelj oda?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért nem jó bármilyen doboz játéktárolásra, mi szükség külön játéktároló dobozra? Egyrészt azért, mert manapság a játékok rendkívül drágák és ha azt szeretnéd, hogy valóban védve legyenek szükség lehet egy műanyag dobozra, másrészt többféle lehetőséget nyújtanak a rendszerezésre.
Amikor játéktárolót veszel érdemes pár dolgot megfontolni. Elsősorban a méretét, hiszen minél nagyobb annál több játékot tudtok elpakolni bele. Jó, ha műanyag, mert nem törik, nem okoz balesetet, ráadásul a nálunk kapható játéktárolók (a Minecraft, a Pókember vagy a Mancs Őrjáratos) jól néznek ki és beleillenek a szobába. (mégsem egy csúnya szürke doboz, igaz?) Szerintünk a doboz készítéséhez használt anyagok minősége is számít: a mienk kemény és csak olyan festéket használtunk amelyik nem okozhat gondot a kisgyereknek. Természetesen a dobozaink BPA mentesek. Fontos hogy lányos vagy fiús szobába szeretnéd majd, hogy beleilljen.

 

A játéktároló előnyei

A játéktároló dobozok hasznosak, mert a gyerekek maguk is ki tudják nyitni anélkül, hogy szükségük lenne a segítségünkre. A tároló önálló kinyitása és bezárása testmozgás és segít a motoros készségek fejlesztésében éppúgy, mint a gondolkodásban hiszen a gyerekek különböző technikákat fognak kipróbálni a dobozok kinyitásához, hogy megszerezzék a játékaikat. Előny, hogy mivel minden gyerek saját maga akar csinálni dolgokat, és kíváncsiságuk miatt mindent kipróbálnak könnyen rávehetőek a pakolásra és arra, hogy megjegyezzék melyik dobozban mi is van. És persze rend lesz.
Ismerd meg a kínálatunkat és válaszd ki a számára ideális dobozt!


68termék 130
68termék 130