Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
200 Ft - 2 060 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Matrica

Kreatív közös pillanatok


Szerintünk a matricák kreatív közös pillanatok, játékok a színekkel, a formákkal. Éppúgy lehetnek izgalmas – bárhova felragasztható – izék, mint fejlesztő játékok. A matricák mindenhol ott vannak! Ha minden egyes alkalommal, amikor látunk ilyet, kapnánk egy százast, egy hónap alatt milliomosok lennénk. Ismerd meg a lenyűgöző matrica választékunkat és engedd, hogy elvarázsoljanak.

A te hűtődön mennyi van?

Különös, hogy bár idővel a legtöbb játéknál elveszítjük a játék ízét és képességét (felnőttként nem valószínű, hogy ugyanolyan lelkesedéssel játszunk a fakockákkal, a kirakósokkal, mint gyermekként) a matrica nem ilyen. A matrica örök, ott van a hűtődön, ha találsz egyet ma is megcsodálod, megnézed, felragasztok, elgondolod hol lehetne a helye: mint anno, gyerekkorodban. Nem hiszed? A te hűtődön mennyi matrica és hűtőmágnes van? De miért olyan izgalmas a matrica?

 

Ezért izgalmas a matrica


Kisgyerekkorodban te is rajongtál értük igaz? A falra ragasztottad, füzetbe, gyűjtötted és felragaszottad mindenhova, ahova lehetett. Nem véletlen rajongtál érte (és a gyereked sem véletlen rajong) hiszen a matricákkal való játék nagyon sok készségterületen segíthet a gyerekeknek! És a legjobb hír, hogy a gyerekek észre sem veszik, hogy fontos fejlődési területeken dolgoznak. A finommotorikával, hiszen az ujjak legvégére van szükség az ilyen kis terület megragadásához. A
matricázás nagyszerű módja annak, hogy gyakoroljuk a tiszta fogást olyan készségekhez, mint a kis gyöngyök, zsinór vagy varrótű felszedése. Tudományosan hangzik és az is: a matricák sokat segítenek a vizuális fejlődésben: akkor, amikor ki kell választani, hogy melyik melyikhez illik. Amikor felismeri mi van a matricán, amikor a különböző foglalkoztató füzetekben matricás feladatokat old meg, vagy akár akkor is, amikor látszólag véletlenszerűen, de mégis rendszerben gondolkodva
minden matrica a helyére kerül. De a matrica segít a térbeli tudatosságban és az érzékszervi felfedezésben is.

 

Ilyen matricákat találsz nálunk


Több százfélét: találsz nálunk matricás füzetet, dinoszauruszos matricát, gyümölcsös matricát, Hupikék Törpikékes matricát, Disney Hercegnős matricát, a kisebbeknek Baby Shark matricát, Mancs Őrjáratos matricát, hologramos matricát, unikornisos hologram matricát (ők a legmenőbbek, a hologramos matricák, melyek izgalmasabbak, mint az átlagos) de van barátság matricánk, és természetesen számtalan olyan is, amit kisfiúknak ajánlunk. Különlegesen izgalmasak a tematikus matricáink és rendkívül könnyű tanítók a közlekedési táblás matricák, az állatos matricáink.

A matrica az egyik legkreatívabb „játék”. Böngészd végig őket és lepd meg őt!


189termék 130
189termék 130