Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
140 Ft - 280 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Füzetcímke

Szerezd meg neki a legszebb, a legizgalmasabb, a hozzá és a természetéhez illő különleges vignettákat, füzetcímkéket. Fontos döntést hozol, hiszen a következő 1 évben erre írja a nevét ezt látja majd kivétel nélkül mindenki. Ismerd meg a választékunkat.

 

A füzetcímke: az önkifejezés eszköze


A gyerekek mindig szeretik fel és kidíszíteni az iskolai könyveiket. A mi élénk, színes iskolai könyvcímkéink, a különböző füzetcímkék, vignetták segítenek abban, hogy ez nagyon szórakoztató legyen. Csak húzd le és ragaszd fel, majd írj rá minden fontos dolgot és tényt tollal vagy színes zselés tollal. A tanárok imádni fogják, és ha a könyvek elvesznek, könnyen megtalálhatók. Azzal, hogy a könyvek egyértelműen fel vannak címkézve, a gyerekek is jobban érzik magukat hiszen a csak a
táskájukba nézve azonnal megtalálják azt, amit keresnek.

 

A füzetímke: az önkifejezés eszköze


Képzeld, hogy a füzetcímke (vagy ahogy régen vignettának hívtuk) alapvetően egy nyomdatechnikai díszítődarab volt. Réges-régen üvegeken, tárgyakon használták és ahogy a nyomdaipar egyre olcsóbb lett, elterjed a gyerekek füzetére, az iskolákba is. Ma már el sem tudjuk képzelni azt, hogy régen a legtöbb vignetta inkább lila volt, és szinte tintából készült.

 

A füzetcímke ma

 

Ma már számtalan különböző füzetcímke közül minden kisgyerek és szülő megtalálhatja a ragasztásra kész megoldását. A nálunk található füzetcímkék legtöbbször valamilyen hősök, ismert figurák: Naruto, Pókember, Disney Jégvarázs, Mancs őrjáratos, vagy éppen Verdák. A füzetcímkék filléres tételek és módot adnak arra, hogy hatékonyan, gyorsan rendszerezz.
Ismerd meg a káprázatos füzetcímke megoldásainkat és szerezd be a neki legjobban tetszőt.


16termék 116
16termék 116