Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
90 Ft - 1 390 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Evőeszköz

Egyszerűnek tűnik kiválasztani a party-hoz a legjobb evőeszközöket, de nem az, hiszen a különböző gyerekek máshogy és máshogy használják, más és más evőeszközt szoktak meg és más és más a kedvencük. A kiválasztásban az elsődleges a biztonság, csak utána a színek, a formák. Azért, hogy segítsünk dönteni és megtaláld a kedvenc evőeszközüket nálunk a legegyszerűbbtől (a csomagban kapható evőeszközöktől) a legszebbekig (a Mancs őrjáratos, vagy Disney-s készletig) mindent megtalálsz. Ismerd meg a kínálatunkat, segítünk választani is.


5termék 15
5termék 15

Evőeszköz a bulik sztárja

Belegondoltál már abba, hogy szinte kizárólag műanyag gyermek evőeszköz létezik? Talán csak néhány dizájner üzletben kaphatóak nem műanyag, kifejezetten nekik készültek: ennek egyébként két oka is van. A fém evőeszközök nehezebbek, veszélyesebbek, másrészt a műanyag „jobban megéri”, hiszen a gyerek gyorsan megtanulja használni és ahogy nő egyre gyakrabban cserélni kell.

Különösen igaz a költségtakarékosság a partykra, amikor 20-30 evőeszközt is be kell szerezned. Felkészültünk erre, nálunk találsz könnyű, kifejezetten az ő kezükhöz a fogásukhoz illő kedves szetteket, műanyag evőeszközt mindennapi használatra éppúgy, mint több darabból álló izgalmas, hősös, szépet – akár nagyobb kiszerelésben is – partykra.

A különböző színekkel könnyedén feldobhatod a szürke hétköznapokat éppúgy, mint a partyt. Mi egyébként úgy gondoljuk, hogy léteznek „kislányos” színek és kissrácosak is, így tudod kombinálni az egyes színeket a gyerekek számának függvényében.

 

Így válaszd ki az evőeszközt

Ha otthonra keresel, mindennapos használatra, akkor válaszd a bájos vagy különös, a kedvencével nyomott evőeszközeinket. Biztosak vagyunk benne, hogy egy Minecraft evőeszköz készlettel, egy Disney Minnie evőeszköz készlettel vagy Peppa Malacossal, Mancs Őrjáratos evőeszköz készlettel szívesen megtanul enni és ragaszkodni is fog hozzá. (Egy egy készlet ára szinte elhanyagolható, lehet, hogy érdemes legalább kettőt vásárolni)

Ha különleges alkalomra – például zsúrra – keresel jó helyen jársz: ismerd meg a több darabos (különálló) szettjeinket és dobd fel a hangulatot rózsaszín, lila, zöld, kék késekkel és kanalakkal.

Mind előnye, hogy könnyűek, ergonomikusak, nem okozhatnak sem maguknak sem másnak sérülést vele és szinte mindent kibírnak. Moshatod őket mosogatógépben, nem kell egy alkalom után kidobnod. Éppen annyira vágnak amennyire kell, nem élesek és tompa hegyük miatt nem szúrnak (azért ott kell lenned és figyelned kell rájuk)

Ismerd meg a szép és izgalmas evőeszköz választékunkat, válasszátok ki közösen a számotokra megfelelőt, mi pedig már másnapra kiszállítjuk hozzátok.

Nézd csak! Ide kattintva szuper (és teljes) party szetteket is összeállítottunk. Nem csak azért izgalmas mert minden mindenhez illik, hanem azért is mert így semmit nem felejtesz ki, stílusos, feledhetetlen és mindenből a kedvencét kapja.