Telefonszám: +36202148558
E-mail: info@netbolt.eu
Kedd- Péntek: 10:00 - 15:00

Szűrés
Ár (Ft)
2 310 Ft - 9 810 Ft
Márkáink
Típus
Nem
Méret

Hősakadémia

Szerethető és lenyűgöző manga karakterek, izgalmas és lebilincselő történetek, harc a gonosz és a jó között, különleges helyszínek és természetesen lenyűgöző szuperképességek. A Hősakadémia minden másodperce izgalmas és érdekes a gyerekek (néha a felnőttek) számára is. Ebben a kategóriában összegyűjtöttünk rengeteg Hősakadémia kiegészítőt, amivel meglepheted a gyerekedet. Ismerd meg!


11termék 111
11termék 111

Ait érdemes tudni a Hősakadémiárólm

A My Hero Academia története egy olyan világban játszódik, ahol az emberi lakosság nagy része elnyerte a "Quirks" nevű szuperképességek kifejlesztésének képességét. Mondanom sem kell, hogy a társadalom ezt nem kezelte jól, és évekig tartó káosz tört ki. Természetes, hogy idővel felemelkedik egy gonosz és egy jó karakter is, akik egymással versengve próbálják a maguk oldalára és a képére formálni a világot.

 

A történet

A My Hero Academia Izuku Midoriya megismerésével és a szuperhősök világába kalauzolásával kezdődik. Miközben a kiképzés alatt álló hős középiskolájába jár 19 másik diákkal találkozik, akik vele együtt az 1-A osztályt alkotják. Lényegében ők a hősök következő generációjának legjobbjai és legokosabbjai. Az 1-A osztály hőseinek meg kell tanulniuk félretenni a nézeteltéréseiket, és együtt kell működniük, ha sikerrel akarnak járni. Ez arra kényszeríti még az egymást nem kedvelő karaktereket is, hogy megtalálják a módját annak, hogy együtt fejlődjenek, különben azt kockáztatják, hogy
megbuknak a tanfolyamon, és feladják álmaikat, hogy hivatásos hősökké váljanak. Eközben a gonosztevők ligája, akik elégedetlenek azzal, ahogy a társadalom a hősök felé fordul, kezd felemelkedni, és veszélyeztetni kezdi a dolgok amúgy is ingatag rendjét. Két titokzatos új ellenség vezetésével a gonosztevők megtámadják a gimnáziumot, és ezzel olyan események láncolatát indítják el, amely az egész sorozat további részében pillanatról pillanatra kínálnak élményt, izgalmat és
látványos harcokat…

 

Hősakadémia termékek

A Hősakadémia egy olyan történet, ahol a gyereked biztosan tud kapcsolódni valamelyik hőshöz, ismeri, nézi, ezért egy Hősakadémia ágyneműhuzat, egy Hősakadémia takaró vagy egy Hősakadémia formapárna biztosan szuper ajándék számára, kifejezetten akkor ha szereti a manga rajzfilmeket.